Trupa Haggard a trimis un mesaj video pentru fanii bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia germană Haggard va susţine la Bistriţa un concert de zile mari în data de 14 august. Membrii trupei au trimis un mesaj video care poate fi vizionat accesând link-ul http://www.youtube.com/watch?v=QVyQRfuPvqY.

Haggard şi-a anunţat oficial prezenţa la Bistriţa în cadrul turneului european „Era Divină" pe care-l desfăşoară în această lună şi prin care trupa aniversează 20 de ani de activitate. Concertul din Bistriţa va avea loc în incinta zonei de agrement Heidenfeld din cartierul bistriţean Viişoara, în cadrul unei tabere de cavaleri medievali, organizate de Asociaţia „Bistriţa Medievală". Trupa se va deplasa la Bistriţa cu un autocar special şi va cânta în cea mai extinsă formulă a sa, aceea de 18 muzicieni.  Tabăra va găzdui  principalele ordine cavalereşti din Transilvania care vor susţine spectacole specifice, interactive cu publicul, spectacole cu foc, demonstraţii şi turniruri.

Accesul publicului în tabăra din Heidenfeld se va face pe bază de bilet. Biletele (abonamentele) de acces general au fost puse în vânzare prin reţelele de distribuţie Eventim www.eventim.ro şi TicketPoint www.ticketpoint.ro şi vor fi valabile pe toată perioada festivalului, 14-15 august.

Preţul biletelor (abonamentelor) este de:

- 50 lei până în data de 25 iunie

- 60 lei în perioada 26 iunie - 13 august

- 70 lei la faţa locului

Organizatorii mai spun că accesul în tabără se poate face începând cu data de 13 august. Bilete pentru ziua de 15 august se vor pune în vânzare doar la faţa locului, iar preţul acestora va fi de 10 lei. Copiii până la vârsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu vârstele cuprinse între 8 şi 14 ani se vor pune în vânzare la faţa locului bilete cu reducere de 50%.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite