Trei case de vacanţă din comuna Romuli, cuprinse de incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Trei case de vacanţă din comuna bistriţeană Romuli au fost cuprinse de un incendiu, vineri, pentru stingerea focului intervenind 20 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud şi voluntari.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că unul dintre proprietarii celor trei case a aprins vegetaţia uscată, iar din cauza vântului focul a scăpat de sub control şi a cuprins casele de vacanţă care erau învecinate.
"Au mers la faţa locului colegii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Romuli şi am trimis şi noi două echipaje de la ISU. În total sunt 20 de oameni acolo care intervin la stingerea focului. Din păcate, este destul de greu fiindcă nu sunt la drumul principal, maşinile noastre nu pot urca. Colegii mei au apelat la un tractor să transporte tehnica pentru intervenţie", a spus Marius Rus.
El a spus că cele trei case de vacanţă nu erau locuite, astfel că nimeni nu a fost rănit. "Nu stătea nimeni în acele case. În afară de omul acela care a dat foc vegetaţiei nu mai era nimeni în zonă. Incendiul este localizat şi urmează să fie stins", a afirmat Rus. Comuna Romuli se află la graniţa cu judeţul Maramureş.


Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite