Trei violatori bistriţeni au fost trimişi în judecată în noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copila este însărcinată în cinci luni
Copila este însărcinată în cinci luni

Procurorii bistriţeni au trimis în judecată în luna noiembrie trei bărbaţi din Bistriţa-Năsăud acuzaţi de viol. Doi dintre aceştia şi-au violat propriile fiice

Doi bărbaţi din judeţ care şi-au violat propriile fiice, ambele minore sub 11 ani au fost trimişi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud în judecată după ce poliţiştii au aflat că şi-au violat fetiţele. Kovacs Buian Ioan se află în arest preventiv şi i-a fost trimis dosarul pe rol pentru comiterea de viol în formă continuată. „În perioada mai-septembrie 2011, a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu victima B.G., în vârstă de 9 ani, care era fiica concubinei sale şi căreia îi asigura creşterea", declară procurorul şef al secţiei penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan.

Al doilea caz este cel al lui Nicolae Oniga pentru viol şi corupţie sexuală în formă continuată. Acesta, în perioada octombrie 2010, a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu victima O.M.N. fiica sa în vărstă de 11 ani, în prezenţa celorlalţi copii minori, de 10 ani şi 7 ani.

Ultimul violator judecat de judecătorii Tribunalului Bistriţa-Năsăud este Cristian Bilegan. Bistriţeanul este acuzat că în noaptea dintre 14 şi 15 octombrie fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în baia unui club a obligat-o pe o tânără să întreţină relaţii sexuale orale cu el.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite