Bistriţa: Trei zile de petrecere pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Trei zile de petrecere pentru tineri
Bistriţa: Trei zile de petrecere pentru tineri

Tinerii bistriţeni sunt invitaţi la petrecere tot sfârşitul de săptămână. Clubul „Seven Sins” organizează trei petreceri tematice.În fiecare zi a weekendului tinerii bistriţeni pot să danseze să pur şi simplu să asculte muzica preferată pentru că vor fi organizate petreceri pentru toate gusturile.

Finalul de săptămână debutează la „Seven Sins” cu „Dancing Party”, care va începe de la ora 20.00. Iar iubitorii muzici dance sunt aşteptaţi în Piaţa Centrală Numărul 26, pentru o seară de mişcare continuă pe ritmuri dance actuale dar şi old school pentru cunoscători.

  Ziua de sâmbătă a fost rezervată iubitorilor muzicii rock. Astfel rockeri sunt aşteptaţi să scuture din plete tot de la ora 20.00.  Se vor asculta piese ale unor formaţii celebre de rock, cum ar fi Led Zeppelin, Black Sabbath, Alice Cooper, Deep Purple, Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Scorpions, Pink Floyd, The Rolling Stones şi Metallica. Martonul petrecerilor de weekend se va încheia cu un party „Chill Out” programat pentru duminică. Acesta are menirea de ai relaxa pe tineri după două zile de distracţie.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite