Trei case din Bistriţa ard ca nişte torţe GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei case au fost cuprinse de flăcări
Trei case au fost cuprinse de flăcări

Unul dintre cele mai mari incendii care au izbucnit în Bistriţa în acest an a avut loc duminică seara pe strada Mihai Viteazu. Pagubele sunt uriaşe deoarece două dintre casele afectate sunt vile cu două sau trei etaje

Trei case au fost afectate de incendiul care a izbucnit în jurul orei 17 pe strada Mihai Viteazu din Bistriţa. focul a pornit de la o casă mai mică, dar s-a extins foarte repede şi la cele două vile situate pe o parte şi alta a acesteia. Acoperişurile celor trei case au ars mai bine de o oră, iar cele patru echipajuri de pompieri prezente la faţa locului au încercat să împiedice extinderea focului şi la restul caselor din zonă.

Trei case au fost cuprinse de flăcări

Click pe poze pentru GALERIE FOTO

Încă nu se cunosc cauzele incendiului. Vom reveni cu informaţii

UPDATE:

Focul a izbucnit de la atelierul de tâmplărie amenajat în curtea uneia dintre case, iar de acolo s.a extins foarte repede din cauza lemnelor uscate depozitate în apropiere.

În urma incendiului nu au fost înregistrate, dar opt persoane din cele trei case au necesitat îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică văzând cum toată munca lor de o viaţă cade pradă flăcărilor.

„Pompierii de la ISU Bistriţa au acţionat cu patru autospeciale cu apă şi spumă, şi au fost ajutaţi de voluntarii de la Serviciul Voluntar al Serviciilor de Urgenţă Bistriţa. Din informaţiile pe care le deţinem în momentul de faţă nu ar fi victime. Focarele au fost localizate şi se lucrează la lichidarea acestora şi limitarea pagubelor materiale", mai spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite