Torturi cu pene și mireasă din sârmă la Târgul de nunți de pe centura Bistriței (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensiunea Terra din Bistrița, cu sediul pe centură, găzduiește, de astăzi și până duminică inclusiv, manifestarea „Târgul Nunta 9". Bistrițenii pot să admire, să comande sau să cumpere torturi decorate cu pene, rochii de mireasă cu broderii, perle și pietre, pantofi, flori și decorațiuni, dar și invitații de nuntă handmade.

Bistrițenii care au de gând să se căsătorească și vor să-și facă un cost estimativ pot merge, în acest weekend, la „Târgul Nunta 9", care are loc la Pensiunea Terra de pe centura Bistriței. Oferta este variată.

GALERIA FOTO

Administratorii pensiunii organizatoare, soții Nicoleta Maria și Gheorghe Marica, spun că, de 4 ani, tot au mers la târguri de profil din Cluj-Napoca. „Am vrut să facem ceva asemănător mai ales că organizăm și nunți. Ne ocupăm și de fotografii, filme video", afirmă Nicoleta Maria Marica, de 27 de ani, din Bistrița.

Rochie din sârmă, mușchi naturali, pene și orhidee

Aceasta a creat o rochie de mireasă din sârmă, mușchi naturali pe la bust în jos, orhidee în zona sânilor, cu o pălărie din sârmă cu pene. „Am făcut rochia cu ajutorul unor elevi de la Liceul de Arte Plastice Corneliu Baba din Bistrița. În cinci ore am terminat-o și am adus-o la expoziție ca element de decor", explică Nicoleta Maria Marica.

image

Vizitatorii pot degusta prăjituri, torture cu pene, își pot face comenzi dacă le sunt pe plac (prețuri de la 19-37 de lei), pot proba rochii de mireasă cu broderii, perle și pietre (la prețuri între 700 și 4200 de lei), și să închieze localuri dacă le sunt pe plac (un meniu la Pensiunea Moravia din Năsăud costă între 60 și 75 de lei).

Târgul poate fi vizitat azi până la ora 20.00, mâine între orele 12.00 și 20.00, iar duminică, între orele 12.00 și 18.00.    

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite