Vezi care sunt cele mai căutate specializări la liceele din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
-
-

Cu media nouă s-a picat la o clasă de limba engleză de la Colegiul "Liviu Rebreanu" Bistriţa, cea mai căutată specializare doi ani la rând. De altfel Liviu Rebreanu şi Andrei Mureşanu au rămas şi anul acesta cele mai căutate licee

Pentru specializarea ştiinţele naturii bilincv de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu din Bistriţa  pragul de admitere a fost fixat anul acesta la 9,18, după ce anul trecut ultimul intrat a avut 9,25. Profilul secţiei este de real, iar profilul este de intensive limba engleză. O altă specializare de la profilul real din Liceul Solomon Haliţă Sângeorz-Băi conduce în topul celor mai căutate clase de liceu de anul acesta. Ultima medie cu care s-a intrat în clasa de informatică matematică a acestui liceu a fost 8,88. Pe locul al treilea figurează secţia de economic de la Colegiul Andrei Mureşanu, unde media ultimului intrat a fost de 8,52.

TOP 10

Locurile  patru -cinci  din clasamentul celor mai solicitate licee este ocupat de  doua clasă de ştiinţele naturii de la Colegiul Liviu Rebreanu şi acelaşi profil de la Colegiul Naţional George Coşbuc din Năsăud , unde s-a intrat cu 8,41. Urmează pe locul al 6-lea profilul de matematică -info de la Liviu Rebreanu, cu 8,36 ultima medie.

Trei clase, de data aceasta de la Colegiul Andrei Mureşanu figurează pe următoarele poziţii: ştiinţele naturii(8,32) ştiinţe sociale(8,31) şi matematică -info(8,28). Pe locul al 10-lea al topului este singura clasă de filologie din top, de la colegiul George Coşbuc, unde 8,10 a fost ultima medie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite