Tinerii bistriţeni protestează împotriva ACTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste împotriva ACTA. Foto Reuters
Proteste împotriva ACTA. Foto Reuters

Sâmbătă seara, la ora 17.00, zeci de bistriţeni sunt aşteptaţi la proteste în faţa Palatului Adiminstrativ din Bistriţa pentru a-şi arăta nemulţumirea faţa de aderarea României la tratatul ACTA.

Şi tinerii bistriţeni promit să se alăture sâmbătă seara celoralalte oraşe din ţară care au promis să iasă în stradă şi să protesteze împotriva semnării ACTA, un tratat care îngrădeşte libertăţile utilizatorilor de internet. „Această manifestație face parte dintr-un eveniment global ce dorește oprirea aplicării tratatului ACTA, tratat ce reprezintă un pachet de legi menite să afecteze extrem de grav dreptul la intimitate și exprimare liberă. Protestul spontan va avea loc în faţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud", arată pe pagina de facebook organizatorii anonimi ai protestului.

Mişcarea stradală de sâmbătă este organizată de aceeaşi persoană sau grup de persoane, SpitaluldeUrgenţă Bistriţa, care au pornit pe aceeaşi reţea de socializare, duminică, 15 ianuarie, protestele împotriva puterii şi care de 25 de zile continuă fără întrerupere în Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite