Bistriţa : Telefonul mobil devine un moft pe banii poliţiştilor bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Telefonul mobil devine un moft pe banii poliţiştilor bistriţeni
Bistriţa : Telefonul mobil devine un moft pe banii poliţiştilor bistriţeni

Poliţiştii care vor să beneficieze de un telefon mobil vor trebui să suporte costurile convorbilor. La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud nu mai există fonduri pentru a asigura plata abonamentelor de serviciu pentru angajaţii unităţii. 

Sacul de economii la nivelul Inspectoratulu Judeţean de Poliţie se adânceste de la o zi la alta. După ce, în urmă cu o lună, poliţiştii protestau faţă de neplata chiriilor, a deconturilor pentru carburanţi şi a cheltuielilor pentru consumabile, acum aceştia vor trebui să renunţe şi la avantajul unui telefon de serviciu plătit de instituţia în care activează. Cei care doresc, totuşi, să aibă un telefon de serviciu vor trebui să suporte din fonduri proprii costul abonamentului.

Sindicaliştii nu arată cu degetul

Chiar dacă în rândul poliţiştilor bistriţeni părerile sunt diverse legate de această măsură, liderul sindical al Pro Lex, Adrian Crăciuneascu, crede că măsura este dictată de constrângerile finaciare generale şi că nu presupune achitarea unor costuri de nesuportat pentru telefoanele mobile. „Anul trecut, când nu era criza atât de acută, s-au dat abonamente pentru angajaţii din echipa managerială, ofiţeri, şefii de birouri, în general, pentru orice posturi cu responsabilitate decizională. S-a organizat o licitaţie cu ofertanţi, cum cere legea, şi a fost aleasă compania Vodafone. S-a semnat un abonament în valoarea x, dar foarte ieftin. Nimeni nu a fost obligat să îşi ia telefon de serviciu, dar majoritatea şi-au făcut abonamente. Acuma, încercăm să ne şi înţelem între noi, că ştim că nu mai sunt bani”, a precizat Adrian Crăciunescu.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite