Târgul Primăriilor din Bistriţa-Năsăud. De toate pentru toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţia la târg va fi asigurată de ansamblurile de dansuri populare
Distracţia la târg va fi asigurată de ansamblurile de dansuri populare

Meşteşugarii, dansatorii şi gospodarii comunelor din judţul Bistriţa-Năsăud îşi dau întâlnire în acest sfârşit de săptămână în Heindelfeld la prima ediţie a Târgului Primăriilor.

Evenimentul organizat de Dana Harpa urmăreşte să promoveze hărnicia şi talentul locuitorilor fiecărei comune din judeţ. „Ne-am propus ca la acest târg să participe primării din judeţ care vor prezenta celor interesaţi istoria comunei, cetăţenii de onoare, personalităţi şi obiceiuri specifice. Şi pentru ca distracţia să nu fie ultima pe ordinea de zi vor participa ansambluri folclorice şi vom organiza competiţii sportive între comunele participante. De la un campionat de table până la concurs de tras frânghia, dar şi meciuri demonstrative de box, susţinute de elevii antrenorului Nicolae Zăpârţan sau lupte greco-romane", explică Dana Harpa.

Evenimentul are şi un caracter caritabil, la intrarea în piaţă se vor afla două urne în care, cei dornici să ajute, vor putea face mici donaţii ce vor fi folosite pentru integrarea în învăţământul de masă a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţ, banii vor ajunge la Fundaţia Micul Prinţ din Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite