UPDATE:Tânără dispărută găsită spânzurată după cinci zile FOTO ŞOCANTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra şi-a pus capăt zilelor în pădurea Codrişor
Tânăra şi-a pus capăt zilelor în pădurea Codrişor

O femeie de 33 de ani din Bistriţa s-a spânzurat luni în Pădurea Codrişor. Tânăra era dată dispărută de acasă de joi, iar marţi trupul i-a fost găsit de un localnic în pădurea Codrişor.

UPDATE Femeia care s-a sinucis se numeşte Cezara Avram şi a mai avut o tentativă în iuna iunie. Tânăra locuia împreună cu băiatul ei pe Bulevardul Decebal şi pe 17 iunie a închiţit un flacon de medicamente dorind să-şi pună capăt zilelor. Atunci mama ei a fost cea care şi-a dat seama că ceva nu e în regulă după ce a găsit uşa apartamentului blocată. Pompierii au reuşit să pătrundă pe geam la timp pentru a o salva.

Victima avea probleme psihice şi se pare că a recurs la gestul disperat de a-şi pune capăt zilelor deoarece nu suporta să trăiască departe de soţul său.

Nu se cunosc motivele pentru care femeia a decis să recurgă la acest gest disperat. Doctorul Anca Vituşinschi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a spus că din primele date femeia s-a spânzurat ieri. „Din primele date sunt între 12 şi 24 de ore de când s-a instalat decesul", a declarat Vituşinschi.



Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au ajuns şi ei la faţa locului şi cred că tânăra asupra căreia nu s-a găsit nici un bilet de adio sau acte de identitate, este o femeie de 33 de ani care a fost declarată dispărută de acasă încă de joi. „Aşteptăm să vină familia să o identifice să vedem dacă e vorba despre ea", au declarat poliţiştii.

Cadavrul femeii a fost găsit de un bistriţean care mergea să culeagă mere într-o livadă. „Căutam drumul cel mai scurt prin pădure către livada de mere de sus şi mergând pe cărare am văzut-o în faţa mea. Am sunat la 112 şi mai multe nu ştiu să spun", a declarat Alexandru Cocara.

Tânăra şi-a pus capăt zilelor în pădurea Codrişor
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite