Un tâlhar în Bistriţa a încercat să fure poşetele a două fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Bistriţa a încercat duminică noaptea să  fure poşetele a două fete, dar gălăgia creată a trezit locatarii blocurilor din zonă ceea ce l-a făcut pe bărbat să fugă.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 că două tinere care circulau în jurul orei 04.00 dimineaţa pe strada plopilor din Bistriţa au fost tâlhărite de un bărbat care a încercat să le fure poşetele. „Ehipajul deplasat la faţa locului a identificat cele două tinere, acestea fiind  T. R. de 20 ani din Chiochiş și B. A. de  24 ani din Cetate,  care au confirmat cele sesizate.  În urma cercetărilor efectuate de Biroul de Investigații Criminale, a rezultat că un bărbat a încercat să sustragă, prin violenţă, poşetele celor două fete, fiind văzut de un bărbat dintr-un imobil din apropiere, trezit de gălăgie, și care a intervenit în ajutorul fetelor,  fapt ce l-a determinat pe acesta să renunțe și să fugă", explică subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Poliţiştii l-au depistat în cursul zilei de luni pe David V. De 24 de ani din Bistriţa ca fiind principalul suspect, motiv pentru care au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Bistriţa pentru arestare preventivă. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite