TIMP LIBER: „Surprize în lanţ“, un film cu o bistriţeancă în rolul principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un film realizat de un tânăr regizor bucureştean, Cătălin Dupu, este proiectat în această seară, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc". „Surprize în lanţ" este inspirat de un caz real şi o are ca protagonistă pe Dana Bojor, o tânără bistriţeancă familiarizată de câţia ani cu mass-media locală.

Filmul este o poveste despre viaţa unei femei răsfăţate, care are totul, dar viaţa îi rezervă câteva surprize care o pun serios la încercare. Ana, personajul interpretat de Dana Bojor, este o „piţipoancă întreţinută", combinată cu Fibra, un tip ce se ocupă cu afaceri murdare. Bărbatul este închis, ea rămâne singură cu un copil şi, de aici, surprizele se ţin lanţ. Ana surprinde prin capacitatea ei de se adapta şi de a găsi forţa necesară pentru a trece peste lucruri neaşteptate.

 Filmările cu Fibra după gratii au avut loc la Penitenciarul din Bistriţa, prin urmare, deţinuţii de aici sunt un public ţintă pentru lung-metrajul bucureşteanului.  

Filmul este produs de New Image Impact, avându-l ca producător executiv pe Eugen Ionescu şi pe Florin Dima la imagine şi montaj. Regizorul, Cătălin Dupu a absolvit în 1998 Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, clasa Dem Rădulescu.. Este iniţiator & director artistic al festivalelor TOP Festival, Lyceum Drama Fest, Întâlnirile de la Far, Noaptea Devoratorilor de Scurt-Metraj şi al Campaniei Trăieste clipa dar... Trăieşte. Printre alte producţii ale sale se numără „Samson şi Eva", un film inaugurat în 2007 la teatrul „Ion Creangă" din capitală.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite