Bistriţa: Studenţii bistriţeni pot obţine burse de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Studenţii bistriţeni pot obţine burse de la Primărie
Bistriţa: Studenţii bistriţeni pot obţine burse de la Primărie

Tinerii bistriţenii studenţi în anul întâi şi care au fost admişi la facultate pe un loc subvenţionat de stat pot obţine o bursă de merit din cele două oferite de Primăria Bistriţa.

Condiţia principală pentru a intra în cursa pentru o bursă „Nosa”,este ca cel care depune dosarul să fi absolvit  12 clase la o instituţie de învăţământ din Municipiu. Bursa în valoare de 500 lei pe lună le va fi asigurată  celor care o vor obţine  pe toată durata studiilor.

Dosarul de candidatură pentru o bursă  „Nosa” trebuie să conţină: cerere prin care se solicită acordarea Bursei de Merit "Nosa"; curriculum vitae al candidatului; copie legalizată după actul de identitate al candidatului; copie după foaia matricolă pentru toţi anii de învăţământ liceal; copia după diploma de bacalaureat; adeverinţa de înscriere în anul I, eliberată de secretariatul facultăţii; acte doveditoare pentru fiecare din performantele şcolare obţinute pe parcursul studiilor liceale diplome, certificate, adeverinţe, atestate. Elevii bistriţeni interesaţi de această bursă pot să-şi depună un dosar până în data de 15 octombrie la Serviciul Educaţie, Turism din cadrul Primăriei Bistriţa

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite