Ştefan Popa Popa’S vrea să mai intre odată în Carte Recordurilor la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Popa Pop's. Foto Facebook
Ştefan Popa Pop's. Foto Facebook

Cel mai rapid caricaturist din lume, Ştefan Popa Popa's va încerca să stabilească duminică la Bistriţa un nou record mondial, cel de a realiza caricaturi timp de zece ore în continuu

În cadrul Târgului Turistic Medieval organizat la Bistriţa, caricaturistul Ştefan Popa Popa'S alături de o echipă de caricaturişti din cadrul Ştefan Popa Academy va stabili un nou record mondial. Toţi bistriţenii care doresc să-i fie alături pot să participe ca şi modele ale sale în încercarea lui de a realiza un maraton de desen. La finalizarea lor, lucrările vor fi oferite în mod gratuit celor care au stat ca modele.

Bistriţenii care doresc să participe la stabilirea recordului, dar şi să aibă o caricatură realizată de unul dintre cei mai apreciaţi artişi ai României pot merge pe pietonal,acolo unde se va ţine evenimentul. În cazul în care va fi foarte frig şi vremea nu va permite desfăşurarea evenimentului în aer liber, atiştii vor intra într-un spaţiu închis, anunţat de orgnizatori. Artiştii spera ca pe parcursul celor 10 ore de muncă să realizeze în jur de 3000 de lucrări.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite