Soluţie de criză la Teraplast: îşi mută birourile din Bistriţa la Sărăţel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Birourile teraplast au fost mutate în Parcul Industrial de la Sărăţel
Birourile teraplast au fost mutate în Parcul Industrial de la Sărăţel

Una dintre cele mai mari fabrici din Bistriţa, Teraplast, s-a mutat în parcul industrial din Sărăţel, în afara oraşului. Terenul pe care a funcţionat până acum urmând să fie pus la vânzare cu scopul de a obţine bani într-o perioadă de criză.

Clădirile administrative ale Teraplast, care până recent funcţionau la Bistriţa au fost golite, iar birourile companiei s-au mutat în Parcul Industrial din Sărăţel. Clădirea în care s-au mutat birourile Teraplast a fost construită în 2010 şi a costat 350.000 de lei.

„Iniţial aveam în proiect construirea unui nou sediu administrativ, însă am optat pentru varianta de amenajare şi extindere a facilităţilor de birouri existente, deoarece în condiţiile actuale de piaţă nu era oportun să imobilizăm resurse financiare într-o altă cladire administrativă. Am preferat să direcţionam fondurile aferente investiţiilor înspre proiecte de optimizare operaţională şi de creştere a competitivităţii", a declarat Ştefan Bucătaru, director general Teraplast.

Terenul şi clădirile rămase libere, după mutarea facilităţilor administrative şi de producţie din Bistriţa, au o suprafaţă totală de aproximativ 50.000 mp, iar compania intenţionează să vândă activele pentru a-şi asigura necesarul de finanţare pentru activitatea operaţională şi pentru investiţii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite