Şi-a omorât mama şi a luat-o la sănătoasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Bucşa, un bistriţean din comuna Mărişelu, este căutat de poliţişti pentru că şi-ar fi omorât mama. Tănărul a dispărut de două zile de acasă.

Poliţiştii au fost sesizaţi ieri dimineaţă că în comuna Mărişelu este o persoană decedată într-o casă. Un echipaj de poliţie ajuns la faţa locului a găsit cadavrul unei femei de 74 de ani care prezenta mai multe urme de violenţă. În urma necropsiei, medicii au confirmat că moartea Anei Pop a fost violentă şi că a survenit în urma unei asfixieri mecanice prin sugrumare.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniel este recidivist fiind condamnat anterior pentru comiterea mai multor furturi şi a unui omor în Baia-Mare, judeţul Maramureş.

Acesta locuia cu mama lui, o pensionară invalidă. Pentru că nu avea ocupaţie, tânărul îi lua frecvent banii mamei sale şi se ceraua des. Poliţiştii îl bănuiesc pe bărbat că, în urma unei dispute de acest gen, Daniel şi-a sugrumat mama  şi, după ce a încuiat pe exterior uşa de acces, a părăsit localitatea.

Poliţiştii îl caută de două zile. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite