Şi-a alungat femeia de acasă şi a fost amendat – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Poliţiştii comunitari au întocmit un proces verbal de sancţionare a unui bistriţean care, între sărbători, şi-a alungat femeia de acasă. Amenda va fi, probabil, suportată de ambii soţi

Corneliu V. A fost sancţionat de comunitari cu amendă în valoare de 200 de lei pentru că a dat-o afară pe soţie şi pe cei trei copii minori din locuinţa comună. Amenda va fi, cel mai probabil, suportată de ambii soţi, dat fiind faptul că, de cele mai multe ori, femeile maltratate se întorc în căminul conjugal. Sursă: Citynews.

12 localităţi afectate de inundaţii

Ploile abundente care s-au abătut în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie asupra judeţului nostru au produs pagube importante în 12 localităţi. Din fericire, majoritatea problemelor apărute au fost soluţionate la timp de autorităţile abilitate. Detalii pe Bistriteanul.

Primele şcoli inspectate în 2010

Şcolile din comuna Rebrişoara sunt primele din judeţ care vor fi verificate de ISJ în noul an. Inspecţia şcolară complexă va începe lunea viitoare (12 ianuarie) şi va dura o săptămână, obiectivele urmărite fiind rezultatele obţinute de elevi, calitatea actului didactic etc. Mai multe în Mesagerul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite