Şeful PSD Bistriţa-Năsăud, la costum şi cravată, a tras la poartă la inaugurarea unei baze sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Radu Moldovan. FOTO: mediafax
Emil Radu Moldovan. FOTO: mediafax

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, îmbrăcat în costum şi cu cravată, a tras mai multe şuturi la poartă, luni, la inaugurarea unei baze sportive din cartierul bistriţean Sigmir.

Emil Radu Moldovan, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a participat la inaugurarea bazei sportive din cartierul Sigmir (un sat care aparţine administrativ Primăriei Bistriţa), alături de primarul PSD al oraşului, Ovidiu Creţu, candidat la un nou mandat, de viceprimarul PSD George Avram şi de consilierii municipali PSD Constantin Rus şi Camelia Tabără, informează Mediafax.

Primarul Bistriţei a explicat, într-o declaraţie de presă făcută la inuagurare, că baza sportivă Sigmir cuprinde un teren polivalent (pentru fotbal, handbal şi tenis) de 1.450 de metri pătraţi cu gazon sintetic, vestiare şi instalaţie de nocturnă, iar costurile lucrărilor executate între 2008 şi 2011 de firma Atlas Company din Târgu-Mureş se ridică la 595.000 de lei, din care 395.000 de la bugetul de stat şi 200.000 de la bugetul local.

Edilul a spus că terenul va fi folosit atât de elevii de la şcoala din Sigmir, cât şi de cei care vor să facă mişcare în timpul liber. Imediat după inaugurare, pe teren a început un meci de fotbal între două echipe formate din localnici.

Deputatul PSD Emil Radu Moldovan nu a putut rezista tentaţiei şi, cu toate că era îmbrăcat la costum şi cravată, a tras câteva şuturi la poartă, câteva dintre ele finalizându-se cu goluri. După ce a marcat, el a spus că nu are pantofi potriviţi şi nu a mai continuat: „Gata, că n-am pantofi adecvaţi".

Câţiva jurnalişti l-au îndemnat pe primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, să apere poarta, iar deputatul PSD să şuteze, însă acesta a refuzat motivând că i-ar putea sparge ochelarii primarului.

Emil Radu Moldovan candidează din partea USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi îl are ca principal contracandidat pe Vasile Borş, primarul PDL al comunei Maieru, iar Ovidiu Creţu candidează pentru al doilea mandat în fruntea Primăriei Bistriţa, principalul său rival fiind fostul primar PDL Vasile Moldovan, care a condus oraşul între 2000 şi 2008.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite