Aleşii bistriţenilor stau în judeţ de Sărbători şi renunţă la pârtiile de schi din staţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Cristian Florian şi primarul Ovidiu Creţu petrec sărbătorile în Bistriţa
Prefectul Cristian Florian şi primarul Ovidiu Creţu petrec sărbătorile în Bistriţa

De la preşedintele Consiliului Judeţean şi până la primar sau deputaţii bistriţeni, toţi liderii judeţului îşi petrec Sărbătorile de iarnă acasă în familie. Pe timp de criză, excursiile în staţiunile montane de peste hotare nu intră pe agenda acestora.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu, a declarat că anul acesta îşi va petrece sărbătorile alături de familie şi de nepoţelul său. „Nu merg nicăieri de Crăciun şi nici de Revelion. Voi sta acasă cu familia şi ne vom muta de la Ragla, la Sângeorz Băi. Această perioadă pentru mine este foarte importantă pentru că o pot dedica familiei mele", a declarat Rusu.

Nici prefectul Cristian Florian nu pleacă din judeţ în această perioadă. „De Crăciun sigur stau acasă. Dimineaţă merg la biserică, iar după-masa alături de familie. Pentru Revelion încă nu mi-am făcut planuri, dar sigur tot pe aici prin judeţ voi petrece", susţine reprezentantul Guvernului în judeţ.

Primarul Ovidiu Creţu, un împătimit al schiului, nu va merge nicăieri de Sărbători, pârtiile trebuind să-l aştepte până în jurul datei de 10 ianuarie. „Crăciunul este întotdeauna pentru mine o sărbătoare a familiei. Ne adunăm toţi de pe unde suntem să petrecem sărbătorile împreună. Vin în Bistriţa şi copiii mei care sunt plecaţi din oraş şi vom petrece împreună, deci nu pot pleca la schi", mărturiseşte primarul Bistriţei.

Deputaţii bistriţeni stau şi ei în Bistriţa de Sărbători. Emil Radu Moldovan stă cu familia de Crăciun, iar de Revelion merge la restaurantul Metropolis, aici în oraş. „Pe 24 decembrie voi merge la mormânt la tatăl meu să împodobesc un brad pe care l-am plantat acolo şi apoi voi sta cu familia şi vom merge să o vedem pe mama mea. De Revelion merg la restaurantul hotelului Metropolis, unde am masă rezervată de mai mult timp", explică deputatul.

Şi Ioan Ţintean rămâne în oraş, chiar dacă anii trecuţi a fost plecat în afara ţării. „În prima zi de Crăciun voi sta în Bistriţa cu familia, iar a doua zi merg la ţară la părinţii mei. De Revelion mergem la un restaurant din Bistriţa cu colegii de partid. Chiar dacă anii trecuţi am petrecut Revelionul peste hotare, parcă mai bine este acasă", mărturiseşte deputatul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite