Sediul PDL Bistriţa-Năsăud, stropit cu o substanţă urât mirositoare şi uleioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Bistriţa
Primăria Bistriţa

Sediul PDL Bistrița- Năsăud din municipiul Bistrița a fost găsit, joi dimineață, de către reprezentanții acestei formațiuni, stropit pe geamuri, ușă și chiar pe frontispiciul cu sigla partidului cu o substanță urât mirositoare și uleioasă, notează Mediafax.

Șeful departamentului de imagine și comunicare al PDL Bistrița-Năsăud, Gabriela Montoiu, a declarat, pentru Mediafax, că mirosul era atât de puternic încât se simţea de la distanţă.

„Colegele mele (de la secretariat - n.r.) au venit primele şi ele au găsit sediul nostru stropit pe toată partea exterioară cu o substanţă urât mirositoare şi uleioasă. Au apreciat că s-a aruncat cu untură de peşte. Geamurile erau stropite, uşa, clanţa şi chiar sigla partidului de pe frontispiciu. S-au chinuit timp de două ore să cureţe toată mizeria fiindcă mirosea îngrozitor. Nu se putea respira. Chiar şi trecătorii au simţit mirosul", a spus Montoiu.

Întrebată dacă PDL Bistriţa-Năsăud a sesizat Poliţia pentru a afla cine sunt autorii acestui act, Montoiu a răspuns: „Deocamdată nu am sesizat pe nimeni. Nu ştiu dacă vom mai sesiza".

Conform sursei citate, la sfârşitul săptămânii trecute a fost stropit cu aceeaşi substanţă şi cabinetul parlamentar de la Năsăud al deputatului Ioan Oltean, preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud şi secretar general al acestei formaţiuni.

Sediul PDL Bistriţa-Năsăud a mai fost vandalizat şi în luna februarie a anului 2011, când persoane necunoscute au scris cu vopsea neagră şi portocalie „Hoţii!", „Jos PDL!".

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite