Seară de concerte mâine, la Sinagogă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţenii care iubesc muzica simfonică pot asista, mâine seară, la două concerte găzduite de Centrul Multicultural Sinagoa. De la ora 18.00, debutează festivalul cultural pentru elevi şi studenţi Nosa, organizat de Primăria Bistriţa în parteneriat cu Societatea de Concerte

Dacă cei mici nu duc lipsă de evenimente mâine, pentru cei mari municipalitatea a pregătit o seară de excepţie în acrodurile muzicii simfonice. Bistriţenii sunt invitaţi, de la ora 18.00, la Sinagogă, pentru a asista la două concerte, în deschiderea festivalului Nosa. Primul concert, „Vioara lui Enescu cântă la Bistriţa", va fi susţinut de Corul Excelsior, dirijat de Ana Maria Răzoare.  Seara muzicală de încheie cu un concert de muzică de cameră, în interpretarea artiştilor de la Cvartetul Transilvan  al Filarmonicii din Cluj-Napoca. Concertul este programat  pentru ora 18.30.

Festivalul Nosa se desfăşoară la Bistriţa în perioada 6- 13 decembrie şi este organizat de Primăria Bistriţa înmpreună cu Societatea de Concerte Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite