Se alege Miss Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Salanţă, câştigătoarea titlului Top Model of the World 2011, şi Agenţia Platinum Infofashion din Buşteni organizează la Bistriţa, pe 27 mai, preselecţie pentru Miss World România 2011. Fete din tot judeţul sunt aşteptate să-şi încerce norocul peste două săptămâni, iar cea mai frumoasă va reprezenta Bistriţa-Năsăud la Miss World România 2011.

Bistriţeanca Loredana Salanţă, câştigătoarea titlurilor de frumuseţe Top Model of the World 2011 şi Miss World România 2009, împreună cu Agenţia de Modelling Infofashion organizează la Bistriţa, în data de 27 mai, la ora 17.00, la Clubul Tonight, o preselecţie pentru Miss World România 2011. „Este o premieră pentru Bistriţa această preselecţie. Nu s-a mai organizat aşa ceva până acum. Oricum Bistriţa e un oraş cu foarte multe fete frumoase", crede Loredana Salanţă. Tinerele trebuie să aibă între 16 şi 24 de ani şi minim 1,70 metri înălţime.

Bistriţa, capitala frumuseţii?

Casting-uri au fost programate în toate oraşele mari ale ţării, după un program stabilit de Agenţia Platinum Infofashion. „Weekendul trecut s-au desfăşurat preselecţii la Baia Mare, Satu Mare şi Oradea. Finalistele se vor întrece în septembrie la Miss World România 2011", spune Camelia Seceleanu, reprezentantul Agenţiei care a trimis-o pe Loredana în Germania, la concursul Top Model of the World 2011.

Organizatorii acestui competiţii naţionale nu s-au hotărât încă asupra locului de desfăşurare a Miss World România 2011. „De regulă, competiţia are loc la Buşteni sau Braşov, însă organizatorii s-au gândit să aducă finalistele, pentru 2-3 zile, şi la Bistriţa. Ar însemna o promovare şi a oraşului. Oricum e doar o idee. Nu e nimic stabilit", explică Salanţă.

Sfaturi de la Miss România 2009

Tânăra bistriţeancă mai spune că, imediat după ce a luat în martie anul acesta titlul de Top Model of the World 2011, a declarat că îşi doreşte mult să organizeze un concurs de frumuseţe acasă. O parte din visul ei se va împlini pe 27 mai. „Le sfătuiesc pe fetele care vor să vină la preselecţie să aibă mare încredere în ele şi să lupte pentru ce îşi doresc deoarece atunci când lupţi, nu se poate să nu reuşeşti. Nici eu nu credeam în clasa I când defilam într-un costum verde pe terenul de sport al şcolii că, în 2011, voi deveni Top Model of the World", mărturiseşte Loredana.

O posibilă candidată

Alexandra Moraru, o tânără de 23 de ani, din oraşul Năsăud, afirmă că anul acesta s-ar putea să participe şi ea la Miss World România. „De doi trei ani tot primesc invitaţii din partea lor să particip la preselecţie, iar anul acesta cred că voi merge. Din păcate, la preselecţia de la Bistriţa nu voi putea participa deoarece sunt în Italia şi nu ajung la timp în ţară. Dacă voi ajunge poate la Cluj, sper să pot participa", spune tânără.

Alexandra a apărut în mai multe pictoriale din revistele italiene. Ea s-a clasat a doua la un concurs internaţional de frumuseţe, organizat în Italia, iar va participa pe 4 iulie va participa la marea finală a concursului Miss Fanatika.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite