Bistriţa: Săptămâna aceasta la Dacia - un film în care joacă şi Andreea Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Săptămâna aceasta la Dacia - un film în care joacă şi Andreea Marin
Bistriţa: Săptămâna aceasta la Dacia - un film în care joacă şi Andreea Marin

Astăzi de la orele 17.00 şi 19.30, la Cinema Dacia rulează filmul „O viaţă frumoasă”, o dramă în regia argentinianului Alejandro Chomski. În film joacă şi vedetele autohtone, Andreea Marin Bănică şi soţul ei, Ştefan Bănică Junior

Filmul ilustrează povestea a doi adolescenţi: Maggie şi David. Maggie, o tânără care fuge de trecutul său în care a fost supusă unor abuzuri de către propriul tată, ajunge în Los Angeles şi situaţia în care se află o determină să-şi petreacă nopţile în tomberoane. Îl întâlneşte pe David, care este un emigrant ce munceşte într-un club de noapte. Cei doi se îndrăgostesc, îşi schimbă reciproc soarta şi se ajută la îndeplinirea viselor. Distribuţia îi iclude pe Jesse Garcia (David), Angela Sarafyan (Maggie), Bai Ling (Esther).

În acest film joacă şi Ştefan Bănică Junior şi soţia sa, Andreea Marin Bănică, personaje care apar timp de câteva minute. Ştefan Bănică este amantul lui lui Bai Ling, peşte şi mafiot, iar Andreea Marin are un rol de „fată rea”, care poartă un corset negru, este extrem de autoritară şi ameninţă cu pistolul. „Hai, loveşte-mă, loveşte-mă" este laitmotivul filmului: o replică rostită de către protagonistă, Maggie, în mai multe scene de intimitate, scene alternate cu flashbackuri ce încearcă să lămurească comportamentul deviant al fetei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite