ŞOCANT Un băieţel din satul bistriţean Cormaia s-a jucat şi a căzut în fântână de la 10 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Ilie N., un băiat de 7 ani din satul Cormaia, de lângă Sângeorz-Băi, a fost la un pas de moarte azi. El se juca cu fratele său de numai 3 ani şi a picat în fântână. Băiatul e grav lovit la cap şi a fost dus cu ambulanţa la un spital din Cluj-Napoca.

Un tragic accident a şocat azi, în jurul orei 17.30, sătenii din Cormaia. Unul dintre băieţii unei familii din sat se juca cu fratele său mai mic şi a căzut în fântână de la 10 metri înălţime. Fratele a fost cel care i-a anunţat pe părinţi, care erau în casă. Tatăl a coborât în fântână şi şi-a scos copilul. S-a sunat şi la 112, iar un echipaj SMURD Sângeorz-Băi a intervenit de urgenţă. Primul diagnostic pusa fost cel de traumatism cranian deschis, băiatul fiind foarte grav lovit la cap.

SMURD-ul l-a luat pe băieţel în stare de inconştienţă şi l-au dus în localitatea Rebrişoara unde îl aştepta o altă salvare care l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean de Urgenţă BN din Bistriţa.

image

Dispecerul de serviciu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Bistriţa spune că băiatului i s-a făcut o tomografie pentru a vedea cât de grav a fost lovit la cap. S-a constatat că starea sa e foarte gravă. I s-a pus diagnosticul de traumatism cranian acut şi fractură frontală înfundată, iar medicii au decis să-l trimită la un spital din Cluj-Napoca, la secţia neurochirugie. Băiatul era conştient când a fost urcat în ambulanţa ce l-a dus la Cluj-Napoca.

UPDATE  ora 13.58

Băiatul căzut în fântână se simte bine, o confirmă şeful Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din Sângeorz-Băi, Ionică Buia. „Tatăl copilul s-a întors azi, acasă, de la Cluj-Napoca. Mama a plecat la spital să stea cu copilul. Mi-au zis că băiatul e conştient", adaugă Buia.

Despre familia Neamţ din satul Cormaia, asupra căreia s-a abătut nenorocirea, se ştie că sunt oameni liniştiţi care nu fac probleme. Mai au acasă doi copii în afara de Ionuţ Ilie, care va rămâne internat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Casa lor e pe un deal, aproape de şcoală.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite