ŞOCANT: Doi băieţi de 13 şi 11 ani şi-au violat prietenul la Bistriţa Bârgăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un băiat de 11 ani a fost violat de prietenii lui. Foto arhivă
Un băiat de 11 ani a fost violat de prietenii lui. Foto arhivă

Un băiat de 11 ani a fost obligat de doi prieteni să întreţină relaţii sexuale, după ce ei s-au uitat îmrpreună la filme pentru adulţi pe internet.

Poliţiştii din Bistriţa Bârgăului au aflat că un băiat a fost violat de un prieten de-al lui după ce s-au uitat la filme porno pe internet. După ce au făcut verificări, oamenii legii au descoperit că în data de 28 octombrie, patru băieţi din Bistriţa Bârgăului, doi de 11 ani şi doi de 12 şi 13 ani s-au dus acasă la unul dintre ei pentru a se uita la filme pentru adulţi.

După ce au văzut filmul, doi dintre ei, unul de 13 şi unul de 11 ani l-au obligat pe cel de-al doilea elev de 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu băiatul mai mare. „Aceștia au vizionat pe internet un film pentru adulţi, după care A. C. de 13 ani şi Ş.I. de 11 ani, prin ameninţări, l-au obligat pe P. C. de 11 ani să întreţină un act sexual cu A. C.

Cel de-al patrulea copil nu era de faţă în momentul în care s-a petrecut fapta. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi a fost sesizată şi Protecţia Copilului pentru a oferi consiliere celor implicaţi", a explicat Antonela Gorgan, purtătorulo de cuvânt al IPJ BN.      

 Părinţii copiilor au aflat de la poliţie despre acest caz

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite