ŞOCANT: Bătaie ca în filme într-un bar din Beclean. VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bodyguarzi au intrevenit entru a aplana un conflict
Cei doi bodyguarzi au intrevenit entru a aplana un conflict

Doi bodyguarzi din Bleclean au fost bătuţi duminică după masa cu sticle şi scaune de către cinci clienţi ai unui bar din oraş. Cei doi agenţi de pază au fost transportaţi a spital şi unul dintre ei a suferit mai multe răni n zona capului

Poliţiştii au fost anunţaţi duminică după masa prin 112 de un scandal izbucnit într-un bar din Beclean. „Cinci persoane au provocat un scandal în untr-un local din oraş, împrejurări în care au distrus bunuri în valoare de 1600 lei și l-au agresat pe agentul de securitate M. V. de 25 ani din Beclean, care a intervenit la solicitarea administratorului", a explicat subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan. Purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, cei cinci suspecţi au fost prinşi şi identificate. M. L. de 36 ani, S. L. de 37 ani, S. I. de 45 ani, S. J. de 18 ani şi S. M. de 23 ani, toţi din comuna Gălești, jud. Mureș. Față de aceştia s-a dispus începerea urmăriri penale pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire. Poliţiştii le-au dat mandar de reţinere pentru 24 de ore, dar procurorii au considerat că nu prezintă pericol public şi i-a lăsat în libertate.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite