S-a dat startul celui mai tare eveniment urban din Bistriţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Liceelor la Street Dance Bistriţa
Cupa Liceelor la Street Dance Bistriţa

Ce-a de-a IV-a ediţie a Cupei Liceelor la street-dance din Bistriţa a început sâmbătă la ora 17.00 în Sala Polivalentă. Din juriu face parte Robo, semifinalist la Românii au talent

Şapte licee din Bistriţa şi tot atâtea din judeţele vecine se întrec în faza locală a celei mai mari competiţii de dans între licee. Câştigătorii, atât la categoria judeţean Bitriţa-Năsăud cât şi a categoria interjudeţeană vor primi un bilet cîătre marea finală a Cupei Liceelor la Street Dance de la Bucureşti.

Cupa Liceelor la Street Dance Bistriţa

Click pe poza pentru gaerie foto

Un moment special a fost în deschiderea spectacolului când întreaga sală i-au cântat "La mulţi ani!" unei fetiţe care s-a născut în urmă cu patru ani în aceeaşi zi în care a avut loc prima ediţie a Cupei Liceelor la Street dance în Bistriţa.

Invitatul special al ediţiei de anul acesta este Robo, dansatorul care a ajuns până în semifinala primei ediţii a emisiunii concurs Românii au talent şi care a impresionat întreaga ţară cu mişcările lui de dans. Robo face parte din juriul care va decide care e liceul care va ajunge în marea finală.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite