Bistriţa: Rulează la Dacia: „Inju, bestia din umbră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Rulează la Dacia: „Inju, bestia din umbră”
Bistriţa: Rulează la Dacia: „Inju, bestia din umbră”

Filmul pe care îl pot viziona bistriţenii, din această seară, la cinematograf este un thriller, a cărui acţiune se petrece în Japonia.

"Inju, bestia din umbră" prezintă povestea  scriitorului şi profesorului francez Alex Fayard. Fascinat de un  misterios autor japonez de romane poliţiste, Shundei Oe Alex  încearcă să copieze stilul acestuia în propriile lucrări, cu excepţia faptului că le conferă acestora o nota optimistă, în care, de cele mai multe ori, forţele binelui triumfa.
Provocarea idolului

În timp ce îţi promoveaza ultimul best-seller la Kyoto, Alex îl provoacă public pe scriitorul nipon al carui chip nu l-a vazut nimeni niciodată să îşi dezvăluie adevărata identitate. Alex primeşte un telefon de la scritorul nevăzut şi este avertizat să se intoarca la Paris. Alex Fayard înţelege de ce a fost ameninţat şi de ce idolul său i-a sugerat să se întoarcă acasă când geisha pe nume Tamao îi marturiseşte faptul că Shundei Oe este un pseudonim în spatele căruia se ascunde un fost iubit violent din tinereţea ei şi îl roaga să o protejeze de furia bolnavă a acestuia.Naivul francez se implica astfel într-o confruntare periculoasă cu maestrul manipulării Shundei Oe, realitatea şi ficţiunea împletindu-se în mintea lui în coşmaruri îngrozitoare.

Programul Cinematografului Dacia

Spectacolele au loc de luni până joi de la 17.30 şi 20.00. La sfârşit de săptămână, filmul rulează şi de la ora 22.00. Preţul unui bilet întreg este de 6 lei, iar  pentru filmul de la ora 17.30, accesul în sală se face pe baza unui bilet redus, pentru care bistriţenii plătesc doar 4 lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite