Bistriţa: O bistriţeancă, în cărţi pentru titlul Miss World România – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: O bistriţeancă, în cărţi pentru titlul Miss World România – revista presei locale
Bistriţa: O bistriţeancă, în cărţi pentru titlul Miss World România – revista presei locale

Loredana Salanţa din Bistriţa s-a calificat în finala Miss World România, care s-a desfăşurat aseară la castelul Cantacuzino din Buşteni, Loredana fiind cotată ca una dintre favoritele la titlu.

O bistriţeancă are şanse mari să câştige titlul de Miss World România. Loredana Salanţa s-a calificat în faza finala a concursului şi este cotată ca fiind una din favorite. Concurenta din Bistriţa are 18 ani, 1,78 înălţime şi este fotomodel. În timpul liber, Loredana lucrează ca hostess la pizzeria Tonight din Bistriţa. Mai mult pe www.bistriteanul.ro.

La Colibiţa se toarnă asfalt

Începand de ieri, s-au demarat lucrările de asfaltare a celor doi kilometri de drum, care în prealabil a fost pregătit pentru modernizare. „Am început asfaltarea de ieri, este prevăzută asfaltarea a doi kilometri. Din punctul meu de vedere, dacă totul decurge bine, în trei săptămâni turnăm două straturi de asfalt" spune Liviu Ciupe (foto), directorul Lucrari Drumuri şi Poduri Bistriţa-Năsăud. Sursă: www.citynews.ro.

Număr triplu de apeluri la "Telefonul Copilului"

În perioada vacanţei de vară numărul minorilor care au sunat la "Telefonul Copilului" - 11.61.11 - s-a triplat (raportat la numărul apelurilor primite înainte de vacanţă). Din 2.913 cazuri, 1.062 au fost transmise de copii, majoritatea, 41 la sută, implicând consiliere psihologică în ce priveşte nevoia de comunicare (apărută din cauza lipsei de timp a părinţilor sau a divorţului acestora), relaţionarea cu părinţii sau prietenii, singurătatea, neînţelegerile în familie şi chiar probleme sentimentale. Detalii pe www.mesagerul.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite