Revista presei: Doar cinci locuri de muncă pentru studii superioare în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă este săracă şi în această săptămână, atât pentru cei cu studii medii, cât şi pentru cei cu studii superioare

În ultima săptămână din 2009, bistriţenii care nu au momentan un loc de muncă pot să aleagă între una din cele 35 de oferte puse la bătaie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Majoritatea locurilor de muncă sunt destinate celor cu studii medii sau care au absolvit şcoli profesionale cu atestat, în domenii ca ospătar, electrician auto, şofer, lăcătuş mecanic sau coafeză, informează Bistriteanul.

Veşti bune pentru bistriţeni

Finanţare de 2,5 milioane de euro pentru apă la Şanţ. Locuitorii comunei Şanţ vor avea în 2010 apă curentă,  canalizare şi o staţie de epurare a apelor uzate, datorită unor fonduri guvernamentale ce vor putea fi accesate anul viitor. Citiţi mai multe despre acest subiect în Mesagerul.

Compania Naţională de Drumuri ne linişteşte: nu se face deocamdată nicio centură. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADR) nu are în plan niciun kilometru de centură în Bistriţa, în 2010. Se pare că CNADNR va realiza anul viitor 11 variante ocolitoare, iar finalul de an va găsi România cu 90 de kilometri de drum recepţionaţi. Despre ce centuri este vorba aflaţi de pe CityNews.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite