„Regele leu“ a ajuns la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ţîrlea a cumpărat primul volum din colecţie
Marcel Ţîrlea a cumpărat primul volum din colecţie

Părinţii şi buncii din Bistriţa au cumpărat dis-de-dimineaţă primul volum al seriei „Disney Clasic" împreună cu cotidianul „Adevărul".

Bistriţenii s-au înghesuit de dimineaţă la chioşcurile de ziare să-şi procure „Regele leu", prima carte din seria „Disney Clasic". Poveştile pentru copii sunt inspirate din celebrele filme de animaţie Disney care continuă să fascineze atât pe cei mici, cât şi pe adulţi. Părinţii nu s-au uitat la bani şi au cumpărat cu 12,9 de lei primul titlu al colecţiei ilustrate „Disney Clasic", cea mai nouă colecţie marca „Adevărul".

Unul dintre bistriţenii care s-au oprit la chioşcurile de ziare de pe pietonalul „Liviu Rebreanu" din centrul oraşului este Marcel Ţîrlea, un şofer la o firmă din oraş. Bărbatul spune că a aflat de la televizor de noua colecţie pe care vrea să i-o facă cadou nepoatei sale de doar 2 ani şi 6 luni, Andreea. „Am cumpărat şi prima colecţie de poveşti scoasă de „Adevărul“. Şi aceasta se prezintă într-o ediţie grafică foarte bună, iar pozele sunt mai mult decât reuşite. Andreea adoră desenele de la Disney şi sunt sigur că o să-i placă şi cărţile, deşi e cam mică ca să le citească", este de părere Marcel Ţîrlea.

„Regele leu" are 64 de pagini color cu ilustraţii care redau secvenţe din filmul original şi prezintă povestea unui mic leu din Africa care ajunge regele animalelor.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite