Recomandări de weekend: Bal mascat la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă recomandă unde să ieşiţi în oraş, sâmbăta asta. Veţi descoperi că şi în Bistriţa se organizează câteva petreceri tari.

Bal mascat la club

Iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi sâmbătă seara la un bal mascat organizat de Clubul Bulevard, din strada Republicii 53.  Petrecerea începe la ora 23,00 şi se termină doar dimineaţa, când pleaca ultimii clienţi. Pentru a încinge cheful organizatorii promit să-i premieze cu câte un drink, adică o băutură din partea casei pentru fiecare client costumat. Cele mai tari costume vor fi premiate, iar premiul cel mare este o sticlă de Jack Daniels, oferită de Club. Intrarea la carnaval este gratuită. S.B

Jos monotonia la Amantes Café

O petrecere pentru tinerii fără fiţe pregătesc pentru sâmbătă de la orele 21, administratorii unui club din strada Gării. Deşi clubul încă nu este finisat complet petrecerile pot să înceapă, iar intrarea este liberă. Deşi încă nici firmă nu are, clubul Amantes Café are un spaţiu potrivit, în imediata vecinătate a Cinematografului Dacia, iar membrii staff-ului au multă imaginaţie,. Potrivit organizatorilor, după deschiderea oficială Amantes Café va fi o cafenea culturală, cu cărţi, miniconcerte şi minispectacole de teatru.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite