Bistriţa: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Recomandări de weekend
Bistriţa: Recomandări de weekend

"Adevărul de Seară" vă face câteva recomandări de weekend. Bistriţenii care nu ştiu încă în ce fel să îşi petreacă zilele libere de la sfârşitul săptămânii, pot alege să facă o plimbare la herghelia de la Beclean, să iasă în Seven Sins sau să nu rateze ultimele filme de la festivalul mu:vi.

Bistriţenii la film de Cannes

Festivalul de film [mu:vi] se încheie sâmbătă seara cu proiecţia filmului „Poliţist adjectiv”.  Bistriţenii vor putea urmări de la ora 22.00 filmul realizat de regizorul român Corneliu Porumboiu, film care a primit premiul juriului la Cannes, la secţiunea „Un Certain Regard”.

Party Drum and Bass

Tinerii bistriţenii iubitori ai muzicii Drum and Bass sunt invitaţi, astăzi, de la ora 20.00, la o petrecere la care se va asculta şi se va dansa exclusiv pe melodii aparţinând acestui gen. Petrecerea va avea loc în clubul „Seven Sins” din Piaţa Centrală Nr. 26.

Călarie şi plimbare cu trasura la Herghelia Beclean

Bistriţenii pot alege în acest sfârţit de săptămână o ieşire inedită în aer liber. Aceştia pot merge la Herghelie Beclean unde, pentru doar 15 lei, pot să se plimbe o oră călare sau pentru 20 lei pot să se plimbe cu trăsura. Programul pentru vizitare Hergheliei, călarie şi plimbări cu trăsura este de la 8.00 la 20.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite