Bistriţa : Squash la baza Schreiner - Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :  Squash la baza Schreiner  - Recomandări de weekend
Bistriţa : Squash la baza Schreiner - Recomandări de weekend

Ziarul „Adevărul de Seară“ vă face câteva recomandări de timp liber. Cei care nu ştiu unde să îşi petreacă acest sfârşit de săptămână pot alege fie să facă mişcare la Schreiner sau la Poiana Zânelor, fie să se relaxeze citind o carte despre critica moravurilor proaste.

SPORT

Squash la baza Schreiner

Bistriţenii care au chef de mişcare în acest weekend pot alege să joace squash  la baya Schreiner. Au nevoie doar de un prieten şi de vreo 250 de lei, pentru a închiria timp de o oră sala şi racheta. Nu uitaţi că accesul în sala se face doar cu încălţăminte sport albă. I.S.

TURISM

Weekend la Poiana Zânelor

Cei care vor să schimbe aerul în acest sfârşit de săptămână, pot alege Poiana Yânelor. Aici, două nopţi de cazare cu micdejunuri şi cina de sâmbătă seara costă  130 de lei de persoană. Clienţii pensiunii beneficiază şi de servicii de saună, piscină şi diverse activităţii recreative.  I.S.

CARTE

„Ghidul nesimţitului“

Cei care vor să se destină cu o carte în acest weekend pot alege „Ghidul nesimţitului“ de Radu Paraschivescu. Scrisă într-un stil simplu şi cu multe momente savuroase, cartea radiografiază tipuri de personaje din lumea reală cărora le lipseşte cu desăvârşire bunul-simţ. I.S.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite