Bistriţa: Party Drum and Bass în Seven Sins / Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistrţenii pot alege în acest sfârşit de săptămână o scurtă iesşire la o pensiunile din judeţ. Împătimiţi sportului pot merge la un meci de handbal de Ligă Naţională, iar ce mai energici pot alege un party Drum and Bass.

TURISM

Weekend la munte
În acest sfârşit de săptămână, puteţi alege una dintre pensiunile turistice din judeţ. Multe dintre acestea oferă cazare la preţuri rezonabile şi puteţi face drumeţii în Munţii Rodnei. Pensiunea Sonia este dotată cu miniparc zoo, piscină şi spaţiu de joacă pentru copii. La complexul „Poiana Zânelor” veţi avea parte de zbor pe cordelină.

DISTRACŢIE

Party Drum and Bass
Tinerii bistriţenii iubitori ai muzicii Drum and Bass sunt invitaţi sâmbătă la o petrecere la care se va asculta şi se va dansa exclusiv pe melodii aparţinând acestui gen. Petrecerea va avea loc în clubul „Seven Sins” din Piaţa Centrală Nr. 26.

SPORT

„U” Jolidon şi CS Tomis joacă la Bistriţa
Bistriţenii sunt inviţaţi la un meci de handbal. Etapa I  din Liga Naţională de Handbal Feminin se va juca la  Sala Polivalentă din Bistriţa . “U” Jolidon Cluj va înfrunta CS Tomis Constanţa  sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 16.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite