Bistriţa : Recomandări de timp liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Recomandări de timp liber
Bistriţa : Recomandări de timp liber

„Adevărul de Seară“ vă propune câteva variante pentru petrecerea timpului liber în acest sfârşit de săptămână. Dacă încă nu aţi făcut un plan de bătiaie, n-ar fi rău să ştiţi că un ceia aromat si bun se bea foarte ieftin în Old House, un masaj de electrostimulare vă scapă de kilogramele în plus şi de oboseală, iar dacă nu aveţi de gând să ieşiţi o carte bună vă poate destinde la fel de bine.

TIMP LIBER

Un ceai cald pentru o zi rece

Bistriţenii care vor să iasă în oraş în weekend şi vor să se încălzească la o ceaşcă de ceai aromat şi ieftin pot face o oprire la Old House. Aici pot savura ceuri din diferite plante şi fructe. Orice sortiment veţi alege, preţul unei căni de ceai nu trece de 5,9 lei.

ÎNTREŢINERE

Şedinţe de electrostimulare

Pentru îmbunătăţirea circulaţiei, reducerea durerilor de spate sau a reumatismului alegeţi o şedinţă de electrostimulare. La centrul de Spa Kaula, un astfel de tratament de 45 de minute, costă 30 de lei. În plus, specialiştii garantează că această metodă este foarte eficientă în remodelarea corpului, în special în zona coapselor.

LECTURĂ

„Mânâncă, iubeşte, roagă-te“

Cei care preferă să îşi petreacă weekendul cu o lectură captivantă şi uşoară pot alege cartea Elisabethei Gilbert „Mănâncă, iubeşte, roagă-te“. O aventură spirituală şi fizică în trei lumi diferite, îi relevă protagonistei romanului adevăratele plăceri ale vieţi. Dacă gustaţi lecturile dinamice şi interesante, atunci această carte vă poate destinde sigur în weekend. Preţul în librării nu trece de 30 de lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite