RAAL şi Rombat reprezintă Bistriţa la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rombat este cel mai mare producător de baterii pentru maşini din sud-estul Europei
Rombat este cel mai mare producător de baterii pentru maşini din sud-estul Europei

Două firme din Bistriţa participă la cel mai mare târg de piese auto din Europa, Equipe Auto din Paris. Rombat  şi RAAL Bistriţa vor expune piesele realizate timp de patru zile în capitala Franţei.

Dacă RAAL va participa alături de alte zece firme româneşti sub pavilionul naţional alături de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Rombat va merge la Paris alături de compania franceză Minerva Oil.

RAAL Bistriţa va expune la Paris sisteme de răcire şi schimbătoare de căldură, radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer, condensatoare, răcitoare combinate, cu aplicaţii în domeniul auto.

Rombat SA alături de partenerii săi Minerva Oil va prezenta noua gamă Terra destinată vehiculelor grele de transport și bateriile Marina. De asemenea compania bistriţeană  vrea să evidențieze  bateriile cu tehnologii AGM (absorb glas mat) și VRLA (valve-regulated lead acid batery).

Târgul internaţional Equipe Auto acoperă toate tipurile de echipamente pentru toate gamele de vehicule, iar la expoziţie şi-au anunţat participarea peste 1.800 de producători, distribuitori și parteneri din peste 50 de țări și la ediţia de anul acesta sunt așteptați 96.000 de vizitatori.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite