Bistriţa: „Puicuţe sălbatice îndrăgostite” vin la Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: „Puicuţe sălbatice îndrăgostite” vin la Dacia
Bistriţa: „Puicuţe sălbatice îndrăgostite” vin la Dacia

Filmul  care rulează începând de astăzi la Cinematograful Dacia prezintă povestea a cinci tinere care descoperă dragostea.

Filmul, în denumirea originală „Die wilden Hühner und das Leben”, este continuarea  poveştii „ Puicuţe sălbatice”. Cei care vor merge de mâine la cinematograf să vadă „Puicuţe sălbatice îndrăgostite” vor asista la o poveste de viaţă presărată cu adevărate probleme sentimentale. Sprotte, Frieda, Melanie, Wilma şi Trude - pe de o parte -  Fred, Maik, Wili, Ricky - pe de cealaltă - trăiesc experienţe contradictorii. Fiecare are şi câte o familie cu propriile încurcături, ceea ce multiplică dificultăţile.
E o perioadă grea, care pune în primejdie armonia din gaşcă şi supravieţuirea echipei. Noi ştim că drame nu se vor produce, pentru că fetele au apărut deja în cel de-al treilea film. Melanie este rănită, deoarece Wili a părăsit-o pentru o altă fată cu doi ani mare decât el. Frieda are o relaţie de un weekend cu Maik şi situaţia se complică, Trude încearcă să atragă atenţia colegului ei de clasă Ricky, iar relaţia lui Sprotte cu Fred devine tot mai serioasă. De fapt, ar fi totul grozav între ei, dacă Sprotte nu ar fi aşa geloasă. Lidera grupului mai trebuie să se confrunte cu o problemă: mama ei se pregăteşte să se casătoreasca cu Alec Thorben când, după 12 ani, apare din senin tatal ei natural.  „Puicuţe sălbatice îndrăgostite" este un film amuzant, recomandat în special tinerilor.

Programul Cinematografului Dacia


Spectacolele au loc de luni până joi de la 17.30 şi 20.00. La sfârşit de săptămână filmul rulează şi de la ora 22.00. Preţul unui bilet întreg este de 6 lei, iar  pentru filmul de la ora 17.30, accesul în sală se face pe baya unui bilet redus, pentru care bistriţenii plătesc doar 4 lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite