Protest la Bistriţa. Ioan Oltean, căutat de protestatarii prin tot oraşul. GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii bistriţeni şi-au dat întlnire şi luni seara în faţa Spitalului Judeţean pentru o nouă rundă de proteste. După ce duminică seara peste 400 de bistriţeni au ieţit în stradă pentru a-l susţine pe Raed Arafat şi a scanda împotriva actualului regim. Luni protestul de la Bistriţa începe la ora 16.00.

Protestul de la Bistriţa a început la ora 17.00 în faţa Spitlului Judeţean, unde în jur de două sute de oameni au ieşit pentru a scanda nemulţumirile pe care le au. Jandarmii i-au îndmnat pe4 aceştia să se deplaseze către Prefectură, deoarece potrivit legii, în faţa spitalelor şi a gărilor protestele sunt interzise. Pe măsură ce protestatarii se îndreptau către prefectură şi după ce au ajuns acolo, numărul lor s-a dubla, potrivit jandarmilor depăşind 400.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Forţele de ordine au fost obliate să cheme noi efective, celor 30 de jandarmi care erau de serviciu duminică li s-au adăugat încă 10 petru  face faţă manifestanţilor. Aceştia nu s-au manifestat violent, dar au refuzat să accepte indicaţiile oamenilor de ordine.

După 20 de minute de stat în faţa Prefecturii, protestatarii au mers către sediul PDL BN, acolo unde au sperat că-l vor găsi pe deputatul Ioan Oltean. Cel considerat de manifestanţi principalul vinovat pentru problemele lor. Pentru că nu au primit nici un răspuns la PDL, mulţimea a mers la Centrul Cultural Municipal. Acolo duminică seara se înmânau premiile Culturii Bisriţene şi până nu a intrat un reprezentant al manifestanţilor în sala de spectacole să-l caute pe Oltean, mulţimea nu a plecat din acel loc.

După două ore de scandari protestul din Bistriţa s-a spart în jurul orei 19.00 în faţa Prefecturii, dar manifestanţii şi-au dat întâlnire şi luni la ora 17.00 în acelaşi loc.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite