Produsele confiscate, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele confiscate au trecere printre bistriţeni
Produsele confiscate au trecere printre bistriţeni

Magazinul de desfacere al Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud are priză la public. Cel mai bine se vând motofierăstraiele, motopompele, dar şi gecile din imitaţie de piele sau ciorapii

Preţurile pe care le practică Direcţia Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud pentru produsele confiscate sunt mult mai mici decât în comerţul obişnuit. Dacă un motofierăstrău marca Stihl poate costa chiar şi 4.000 de lei în magazinele de profil, bistriţenii pot să cumpere unul cu 280 de lei. „Drujbele (n.r. motofierăstraiele) s-au vândut foarte bine mai ales la sfârşitul anului trecut. Cumpărătorii noştri au fost uimiţi de preţul bun la care s-au expus", a spus Elisabeta Balazs, vânzătoare în cadrul magazinului de desfacere al Finanţelor. La capitolul vânzări, pe locul doi în top după motofierăstraie, stau motopompele automate, care se pot folosi pentru eliminarea surplusului de apă din beci sau din fântâni şi care costă doar 70 de lei. Reprezentanţii magazinului susţin faptul că tot la fel de bine se vând şi ustensilele pentru grădinărit sau cele pentru tâmplărie.

Oamenii recunosc: preţul bate calitatea proastă

Preţurile de chilipir îi determină pe oameni să cumpere produsele confiscate, chiar dacă nu sunt de firmă. „Eu mi-am cumpărat luna trecută o geacă din imitaţie de piele pe care am dat numai 30 de lei. Ştiu că e chinezească, dar în piaţă una la fel costă 90 de lei. Acum am intrat aici să văd dacă mai sunt, pentru că vroiam să mai iau una pentru vecinul meu. Mi-am luat doar şosete, pentru că geacă nu mai au de vânzare", a spus Gavrilă Ilişuan, un bărbat de 55 de ani. O pereche de ciorapi la magazinul finanţelor costă doar 80 de bani. Un alt bărbat a găsit cadoul perfect pentru soţia lui printre produsele confiscate. „Am luat trei bibelouri pentru nevasta mea care îşi serbează ziua de naştere în 12 ianuarie. Mi-au plăcut şi sunt sigur că o să îi placă şi ei", a spus Ioan Mureşan, de 67 de ani. Bibelourile, care au fost confiscate în luna noiembrie a anului trecut, costă 30 de lei bucata.

Aflaţi unde se găseşte magazinul şi ce alte produse confiscate se mai comercializează din ediţia de azi a publicaţiei Adevărul de Seară.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite