Primarul din Rebra a anunţat Poliţia după ce a fost ameninţat de un bărbat. I s-a spart şi geamul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Rebra din Bistriţa-Năsăud, Ştefan Danci (PSD), susţine că în ultimele zile a fost ameninţat şi înjurat de un bărbat, iar apoi geamul locuinţei i-a fost spart cu o piatră, el anunţând Poliţia despre aceste incidente.

Potrivit Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, primarul din Rebra, Ştefan Danci, a sesizat, luni, Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud că duminică, în jurul orei 20.00, a fost apelat pe telefonul său mobil de către Nicolae G., de 30 de ani, care l-a ameninţat, iar ulterior, în faţa porţii de acces în curtea casei sale, aceeaşi persoană i-a adresat ameninţări şi injurii, informează Mediafax. Poliţiştii au început o anchetă pentru ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 Cod Penal.

Conform sursei citate, în cursul zilei de marţi, în jurul orei 2.20, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de primarul din Rebra că geamul de la imobilul său a fost spart. Astfel, acolo s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Năsăud, iar din primele date, a rezultat că persoane necunoscute au spart un geam de la locuinţă după ce au aruncat cu o piatră.

Poliţiştii năsăudeni continuă cercetările pentru distrugere şi în vederea identificării autorilor, se arată într-un comunicat al Poliţiei Bistriţa-Năsăud.

Tot la Rebra, o altă persoană, Dumitru G., consilier local, a formulat o plângere penală pentru lovire sau alte violenţe comise împotriva sa de cel care l-a ameninţat şi pe primar, Nicolae G. Din declaraţiile victimei a reieşit că faptele s-au petrecut duminică, în jurul orei 21.30

„Urmează ca bărbatul să obţină un certificat medico-legal pentru stabilirea numărului de zile de îngrijirii medicale, iar în funcţie de acesta va fi efectuată încadrarea juridică a faptei", se arată în comunicat.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bistiţa-Năsăud despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite