Primarul din Fedru i-a jignit pe doi directori de deconcentrate în plin Colegiu Prefectural: Slugoi politici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Sângeorzan, primarul din comuna Feldru a spus despre comisarul şef de la Protecţia Consumatorului, Dina Suciu, şi despre directorul Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional, Alexandru Uiuiu că sunt "slugoi politici".

Deşi tema şedinţei nu avea nimic de-a face cu Direcţia de Cultură sau Protecţia Consumatorului, primarul din Feldru a luat cuvântul şi în faţa tuturor primarilor din comună şi a directorilor  de deconcentrate le-a spus celor doi că sunt "slugoi politici", spre deosebire de angajaţii Instituţiei Prefectului care îşi fac treaba foarte bine.

Dina Suciu a spus că se gândeşte să-l dea în judecată pentru jigniri şi prejudicii aduse imaginii publice. "Eu mi-am făcut meseria doar şi am amendat magazinut soţiei sale, iar acum sunt numită slugoi politic. Nu mi se pare normal şi mă voi gândi serios să-l dau în judecată", a declarat Dina Suciu. Supărarea primarului se trage de la o amendă pe care a dat-o Protecţia Consumatorului şoţiei sale pentru că vindea sare vrac.

Conflictul cu Alexandru Uiuiu a început de la un dosar penal pe care în calitate de director al  Direcţia de Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional, Uiuiu l-a făcut pe numele lui Sângeorzan pentru că a amplasat mai multe statui fără avizul direcţiei. "A amplasat cinci statui pe o suprafaţă de 10 metri şi acum mai vrea să pună şi o lupă capitolină. Legea interzice acest lucru şi eu nu am făcut decât să aplic litera legii", a explicat Uiuiu, cel care este originar din Feldru şi este chiar cetăţean de onoare al comunei.
Cât despre jignirile pe care i le-a adus Sângeorzan, Alexandru Uiuiu spune că nu îl va acţiona înjudecată. "Replica mea la ceea ce a spus este un citat din Socrate "Dacă te loveşte un măgar pe stradă, ce faci?, te duci să-l reclami la judecător". Cred că se potriveşte foarte bine în acest context", a declarat Uiuiu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite