Primarii bistriţeni USL protestează în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii USL din Bistriţa Năsăud vor ieşi vineri în jurul orei 12.00 în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta împotriva modului în care au fost împărţiţi banii de către Consiliul Judeţean.

În jur de 30 de primari din judeţ au anunţat că vor participa la un protest vineri la or 12.00 în faţa Palatului Administrativ. Edilii din judeţ sunt nemulţumiţi de felul în care au fost împărţiţi banii din cotele defalcate pe TVA şi impozite de către Consiliul Judeţean.

Aceştia au depus deja cerere de autorizare de la Primăria Bistriţa pentru orgnizarea acestui protest între orele 12.00 şi 14.00. primarii sunt nemulţumiţi de faptul că au primit sume foarte mici de bani în timp ce colegii lor de la PDL au primit sume foarte mari. „Liviu Rusu are 16 marionete care fac ce vrea el, este un dictator. Mâine venim în faţa Prefecturii cu persoanele cu handicp de la care aţi tăiat banii. Să vă fie ruşine ordinarilor. Nu aveţi frică de Dumnezeu", a strigat în cadrul şedinţei primarul Ştefan Sângeorzan la finalul sedinţei.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite