Primarii din Bistriţa Năsăud au ieşit la protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 500 de persoane în frunte cu primarii comunelor USL s-au adunat în jurul orei 12.00 în faţa Palatului Administrativ şi îi cer preşedintelui de CJ, Liviu Rusu, socoteală pentru felul în care au fost împărţiţi banii din cotele defalcate

Primarii, au ieşit în faţa protestatarilor şi au ţinut câte un discurs în care îi huleau şi le reproşau conducătorilor PDL socoteală pentru faptul că au primit foarte puţini bani în timp ce comunele portocalii au primit sume însemnate.

Printre cei ieşiţi în piaţă, în ciuda frigului care este în Bistriţa, s-au aflat şi liderii USL, deputaţii Radu Moldovan, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean şi deputatul PNL Ioan Ţintean care nu au ratat ocazia de a face promisiuni electorale mulţimii.

Protestatarii sunt pregătiţi foarte bine, cei mai mulţi au pancarte cu mesaje împotriva puterii, sirene, portavoci şi scandează ca şi protestatarii de seara „Ieşi afară javră oridinară!".

Preşedintele CJ, Liviu Rusu, dar şi prefectul Cristian Florian au declarat că îi vor primi pe protestatari la discuţii după ce vor termina de strigat în piaţă.

O comisie formată din primari şi cei doi deputaţi a mers să discute cu Liviu Rusu şi prefectul Cristian Florian.

Vom reveni cu amănunte

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite