Bistriţa: Liber la angajări în Primărie - Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Liber la angajări în Primărie - Revista presei
Bistriţa: Liber la angajări în Primărie - Revista presei

Ziarele de asăzi scriu despre bursa locurilor de muncă pentru studenţi, despre conflictul dintre Ioan Ţintean şi MIhai Bumbu, dar şi despre nemulţumirile sindicaliştilor din Poliţie.

Liber la angajări în Primărie

Primăria municipiului Bistriţa organizează două concursuri de angajare până la începutul lunii viitoare. Posturile scoase la concurs sunt pentru un medic primar pe unitatea mobila a romilor şi pentru un asistent grad 1, la Direcţia de Integrare Europeană. Mai multe citiţi pe citynews.ro.

Poliţiştii nu vor să audă de zile libere fără plată

Preşedintele Biroului Teritorial al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Paul Andreica, a declarat pentru citynews.ro că sindicatul pe care îl reprezintă nu va accepta ca poliţiştii să fie trimişi în concediu fără plată pânî când  legea care prevede aceste cerinţe nu va fi publicată. Mai multe despr enemulţumirile sindicaliştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie citiţi tot pe citynews.ro

Locuri de muncă pentru absolvenţi

Mult amânita bursă a locurilor de muncă pentru absolveţii din judeţ va avea loc vineri. D ela ora 10.00, în toate sediile locale al Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă vor fi prezenţi angajatori cu oferte pentru absolvenţi. Doecamdată, 21 de agenţi comerciali şi-au anunţat intenţia de a participa la bursă, oferind spre ocupare 62 de locuri de muncă. Mai multe aflaţi din paginile ziarului Mesagerul, de astăzi.

Ţintean cere capul lui Bumbu

Războiul dintre Ioan Ţintean şi Mihai Bumbu continuă. Preşedintele Filialei Judeţene a PNL, Deputatul Ioan Ţintean, a cerut excluderea lui Mihai Bumbu din structurile partidului. Mai multe despre acest subiect aflaţi pe Bistriteanul.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite