Primăria municipiului executată silit pentru datoriile Gloriei Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un executor judecătoresc din Cluj a trimis Primăriei Bistriţa în numele SC Elba Timişoara un ordin de poprire pentru cele 2,3 milioane de lei pe care Gloria nu le-a achitat pentru realizarea nocturnei. Deşi nu este acţionară la Gloria Bistriţa, primăriei i s-a trimis ordinul de poprire în contul banilor pe care a anunţat că-i alocă clubului în 2011.

Nocturna construită în 2008 de Sc Elba Timişoara pe stadionul Gloriei Bistriţa, dar neachitată încă, dă bătăi de cap şi Primăriei Bistriţa, care s-a trezit la sfârşitul lunii februarie cu ordin de poprire instituit de la un executor judecătoresc din Cluj, Mircea Bolos. Ordinul de poprire este instituit pe suma  de 2,33 milioane de lei. Ordinul interzice Primăriei să-i achite Gloriei Bistriţa banii pe care a anunţat că-i va oferi în acest an de la buget pentru activităţi sportive şi cere virarea sumei într-un cont indicat de executor. Deocamdată Primăria Bistriţa a contestat în instanţă ordinul de poprire şi aşteaptă o decizie a judecătorilor în 8 aprilie. Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu a declarat că deocamdată a blocat orice virament către clubul de fotbal şi că nu va autoriza transferul banilor în contul cerut de executor.  El a spus că i se pare nejustificat ca Primăria Bistriţa să  ajuns terţ poprit în raport cu Clubul de fotbal şi că banii alocaţi din buget erau meniţi să susţină activitatea sportivă şi nicidecum dotările  tehnice ale Gloriei.

Reprezentanţii firmei timişorene care au ridicat nocturna spun , pe de altă parte că au ajuns la această soluţie deoarece nu au  ajuns la niciun rezultat după ce au blocat conturile Gloriei Bistriţa: „am pus poprire pe singurul cont pe care îl are clubul, însă niciun ban nu a intrat sau ieşit din acest cont. Nu cred că se mai poate face vreo înţelege cu ei“, a declarat Diana Crasnic, consilier juridic la Sc Elba Timişoara. 

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite