Primăria Bistriţa împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură pe strada Bistricioarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Bistricioarei este în lucru de miercuri dimineata
Strada Bistricioarei este în lucru de miercuri dimineata

Strada Bistricioarei din municipiul Bistriţa a fost închisă miercuri pentru trei zile deoarece se efectuează lucrări de îngropare a cablurilor aeriene. Cu această ocazie municipalitatea va lărgi şi trotuarele de pe stradă după ce a pierdut un proces cu locatarii din zonă.

Angajaţii de la Direcţia de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa au început astăzi să efectueze lucrări pe strada Bistricioarei în cadrul unui proiect extins de îngropare a reţelei de cabluri aeriene din centrul istoric al oraşului.

Cu această ocazie, trotuarele care au fost sparte pentru a se putea băga cablurile în pământ vor fi redimensionate după ce locatarii din zonă au câştigat un proces împotriva Primăriei. „În prima fază se efectuează lucrări de îngropare a cablurilor electrice. Pentru această lucrare am estimat că va fi nevoie de trei zile, timp în care circulaţia pe strada Bistricioarei va fi închisă. După aceea, în funcţie de cum ne va permite vremea vom face şi lucrări de redimensionare a trotuarelor şi vom închide iar traficul rutier. Trotuarul care acum este mai larg îl vom strâmta, iar celălat îl vom mări astfel încât ambele să aibă o lăţime de circa un metru, dar suprafaţa carosabilă va rămâne la fel", explică Mihai Ruşti, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite