Prima probă de Bacalaureat vine în trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

În  20 ianuarie elevii claselor a XII-a vor susține proba de evaluare a competențelor digitale din cadrul Bacalaureatului 2010. Prima probă este programată să înceapă de la orele 12.30, când toţi candidaţii pentru examenul de Bacalaureat vor susține proba în fața calculatoarelor.

Timpul alocat pentru examenul de evaluare a competențelor digitale va fi de 90 de minute. Conform ultimelor informații din metodologia de Bacalaureat, candidații de la Bac vor susține probele lingvistice și digitale și cu profesorii de la clasă, după ce la examenele din anii trecuţi  elevii erau evaluați de o comisie alcătuită exclusiv din profesori de la alte şcoli. Următoarea probă din calendarul bacalaureatului 2010 va avea loc între 15 și 17 februarie când va fi susţinută evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.Aceasta va fi urmată între 17 și 19 februarie de proba orală la limba maternă.

Probele scrise încep cu cea la limba română în 28 iunie, pentru ca în 30 iunie să aibă loc proba obligatorie a profilului și specializării. În judeţul Bistriţa-Năsăud  2.700 de elevi sunt aşteptaţi să susţină examenul de bacalaureat din acest an.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite