Prima captură de brazi – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare
Ziare

Primii brazi tăiaţi ilegal în acest sezon au fost găsiţi ieri, în cadrul unei acţiuni pe linie de silvicultură organizată de jandarmii Postului Montan Piatra Fântânele

Echipele mixte au descoperit în locul numit Părăul Poştei 100 de brazi de Crăciun mascaţi într-un pâlc de arbori, în legături de câte cinci bucăţi, pregătiţi pentru transport. În pofida acţiunii derulate pe o arie mai întinsă, echipele mixte nu au reuşit să identifice "stăpânii" brazilor. Mai multe pe Mesagerul.

Să-l colindăm pe Moş Nicolae!

Doua ONG-uri bistriţene, Asociaţia Tăşuleasa Social şi Asociaţia Bistriţa Medievală, care promoveaza voluntariatul în rândul tinerilor, vor organiza cu aceasta ocazie un eveniment special pe Pietonalul din Centrul Istoric al Bistriţei, intitulat „Voluntarii îl colindă pe Moş Nicolae" ! Mai multe pe Bistriteanul.

Biciclist beat lovit de un şofer pilit

În cursul serii de luni, la ora 21.05,  pe DN 17-C, în localitatea Coşbuc,  Dumitru G, de 52 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicletă, ce nu era echipata corespunzător pentru a circula pe timp de noapte şi având o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost acrosat din spate de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Detalii pe Citynews.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite